Thijmen Tiersma E-mail
Annet Breure E-mail
Kant-en-klare bioreactor brengt weefselkweek weer terug naar hier
Vacatures:
Philip van Geest, Van Geest International:
"Opleving vraag VK door versoepelingen, papieren rompslomp Brexit blijft pijnpunt"
Vroege start rode bessen- en frambozenseizoen met nieuwe kassen
Barry Michiels, Gebroeders Michiels
"Nog steeds hoge prijzen voor paprika's door beperkte aanvoer"
Frank Knevels ontdekt Afrika op de fiets, zelfs in komkommertijd
Grootste voordeel nieuw tomatenras is vruchtgewicht
Bodem en bioreactor samen voor betere biologische puntpaprikateelt
Aardbei van de vensterbank heeft wind in de zeilen
LED-belichting door een energetische bril
Special Gewasbescherming
Motten monitoren met camera's geeft verrassende inzichten
"Een bedrijf is geen geldmachine"
Extra menglijn en extra capaciteit in nieuwe productiehal Klasmann-Deilmann Benelux
"Minder afkeur aan het eind van de rit bespaart kosten en milieu"
Niels Martha nieuwe directeur Eurofins Zeeuws-Vlaanderen
Gratis post-hbo cursus 'Sensorisch Onderzoek en Kwaliteitscontrole'
NVWA en Voedingscentrum:
"Food Compass speelt een belangrijke rol in het tijdig signaleren van voedselveiligheidsrisico's"
dinsdag 18 mei, 10.00-10.45 uur
Webinar over grip op (kwaliteits)documenten met Office365
Colruyt Group neemt fitnessketen JIMS over
Eerste Belgische websupermarkt is officieel live
Eerste paal voor nieuwbouw HilverdaFlorist de grond in
Tomatenspecialisten buigen zich over LED
Toch reactie Glastuinbouw Nederland op recente mediaberichten over arbeidsmigranten
18 mei
Webinar over beter watergebruik in de glastuinbouw
Analyse WKK-condenswater voor hergebruik als gietwater
Plasmatechnologie voor tuinbouw dit jaar uitgebreid getest
Sociale media van de dag
Marco van Overbeek
''Nutri-Score mag niet aangepast worden vanwege commerciële redenen''
InGreen
Tsjechische aquaponicspionier wil groeien met belichting
Goede prijzen en kwaliteit in teelt Marisolaardbei
Kas in woestijn weer in productie na natuurramp
Hoogvliet kiest ook dit jaar voor Westlandse aardbeien
Tijd om te lachen
Het geheim van een goede frikadel
No comments:
Post a Comment